www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Riff Hudson

Veteran
  • Posts

    308
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    The Slyders
  • Gear
    Dean Warbird ML
    Line 6 Spider IV
    Crybaby From Hell

Recent Profile Visitors

9732 profile views

Riff Hudson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

112

Reputation

  1. Cea Mai Mare Tragedie A Umanității Care Încă Ne Bântuie? are you for real? citeste-l pe Marx si dup-aia mai vorbeste. unde dracu se nasc hipsteri cretini d-astia, nu stiu...
  2. ai o voce prea faina ca sa iti mai pierzi timpul cu chitara/bass/alte instrumente. get your priorities straight!
  3. wow..ce seamana vocalistul cu ZP Theart la voce si chitaristul rupe! fain de tot stilul asta de nintendo metal !
  4. Nici una nici alta. Bill Lawrence L-500XL
  5. +1 Pentru Line 6 Spider IV 15 w! am detinut unul timp de 2 ani de zile. genial pentru metale, dar si pentru bluesereli sau hard rock. scoate inaltele bine bine de tot, squealuri la fel, si eu sunt extrem de pretentios la asa ceva. e un amplificator genial! aa, si e foarte puternic pt 15w, dat la volum maxim face ferestrele sa zbarnaie intr-o camera de 15 mp, fara sa piarda din claritate.
  6. aoelo, mikerule, m-ai facut de competitie cu trimiterea de mi-ai dat-o )) mai bine imi spuneai de fizica cuantica, quasari, etc ) ce mi-a scris leftie,, legat de Do major.. am cautat gama pe allguitarchord.com o stiam si eu, numai ca nu o stiam dupa nume, stiam ca merge mana in mana cu gama de care ziceam, dar nu ii stiam numele oricum, faina treaba asta cu relativele
  7. inca o intrebare, ca am tot google'it si nu am gasit nimic mai 'mura-n gura': cum se afla relativa pentru A harmonic minor aka Jewish scale?
  8. mai e si varianta lui John Frusciante, dar nu e un cover perfect, e mai mult o interpretare proprie.
  9. care e faza cu cercul cvintelor si armurile astea? adica e o legatura sau o potrivire intre sa zicem C major si A minor sau intre D major si B minor? (nu dati cu pietre, sunt praf la teorie; nici cu practica nu stau fantastic ) )
  10. n-o sa pupam niciodata atmosfera la concertul lor din bucuresti cum e la francezi. decat daca ne organizam dinainte astia de p-aci care mergem sa o punem de un moshpit din ala intens
  11. mi-am luat pana la urma caseta d-aia adaptoare (am dat 10 ron pe ea) ca am citit ca modulatoarele alea fac figuri si in unele orase interfereaza cu radiourile lor.. se aud ok, nu m-am plictisit pe drum, nimic mai fain decat sa bagi un raining blood prin bazarurile turcesti )) thanx again la toti!
  12. thank de raspunsuri la toti, guys! am lamurit problema, intre timp mi-a dat tot un rgc'ist la telefon ideea cu modulatorul FM + ce am citit aici si asta crek o sa fac.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.