www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

rokyronnie

Active Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Baia Mare/Cluj-Napoca

Recent Profile Visitors

3745 profile views

rokyronnie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Trupa de compoziție Hiatus M caută tobar ! Genul pe care îl abordăm se învârte unde în zona synthpop/rock-ului. Pentru a vă face o idee mai clară, puteți asculta primul SINGLE lansat de noi : https://www.youtube.com/watch?v=7lcyIpl0Acs Se cere seriozitate maximă ! este vorba despre un proiect foarte serios. Pentru detalii : https://www.facebook.com/hiatusm hiatusm@gmail.com https://www.facebook.com/ComercialMusicProductions
  2. Pana la urma... http://electronicservice.shopmania.biz/cum...2399-ptc-304072 este si in RSR... vorba unuia ).
  3. @gigimarga: Da pai sunt convins... dai comanda iti zice ca dureaza 2-3 sapt ( sau 4-5 ) si daca integratu in america e ~5$ aici va fi vreo 30$ ( ca asa am mai patit cu ceva poster, 5,99$ pe amazon+taxe 30 si cv....... ) @AnalogSound: Din pacate nimic din ce mi-ai spus nu gasesc pe TME sau Adelectrocom Buna ideea cu combina, dar chiar nu detin una Mar interesa o alternativa, chiar si daca mai trebuiesc piese pe langa dar sa le gasesc aici. Pic? asta-i cam greu.. sigur ca daca il gasesc gata programat nu e o problema, atata timp cat nu implica costuri astronomice.Totusi PT2399 e 4$
  4. Pai stiu ca nu gasesti, nici macar pe TME nu este.Am gasit doar in USA. De aceea intrebam de inlocuitor..
  5. Stie cineva un inlocuitor pentru acest integrat? Daca nu.. macar un loc de unde se poate procura Multumesc.
  6. daca tot ati adus vorba.... de ãºtia ce mai poți sã zici? ............
  7. In alta ordine de ide, cineva mi-a spus ca a ecranat o data o chitara cu... PLASTELINA , a mai auzit cineva de metoda asta? Desi suna cam ciudat cica merge destul de bine, peste cateva zile o sa aud si eu, sunt chiar curios :-?
  8. Cam cat dureaza tot spectacolul, cam pana la ce ora?
  9. Da, intreb si eu pentru un prieten care se gandeste ca nu crede ca mai prinde rezervare, se poate intra cu conditia ca stai in picioare? Cred ca sunt si altii care se intreaba asta
  10. Nu stiam ca se da concret locul unde sa stai, imi pare rau daca scrie pe undeva pe site ca nu am observat. Putem sa ne stergem cativa, si sa refacem cererile pentru rezervari, adaugand acolo pe aceeasi pagina ca sa fim practic pe acelasi RAND ? L.E.:Sau cum altfel am putea rezolva problema? Multumesc.
  11. Am primit invitatia, multumesc mult
  12. Pe undeva poate fi adevarata faza cu "Parerea me ar fi ca in update ce vin automat au introdus unele defecte ca sa merga tot mai prost XP-ul! Asta ca sa treaca lumea pe Win 7".Daca e sa o luam asa, windws 7 stie mult mai bine ca si XP-ul sa isi imparta resursele in functie de nevoi, problema e ca el insusi are nevoie de resurse mai bune pentru asi face treaba. Cu alte cuvinte, un PC de generatie mai noua se va descurca mult mai bine cu Seven decat cu XP. Iar faza cu svchost e veche de tot, eu am vreo 7-8 procese, dar nici unul nu mananca exagerat de mult si sunt la zi cu toate update-urile in XP.
  13. rokyronnie

    Neck Dive

    Ingreunarea sa zicem ca nu ar fi problema majora, am cantat pe bassi grei, dar o fi ceva strap cu ceva pe care sa ageti, prinzi in vreun fel ceva greu?
  14. rokyronnie

    Neck Dive

    Am de vreo cateva luni un bass HB, ca atata mi-am permis, suna destul de ok pentru pretul lui, de cel m-ai ieftin de pe thomann, dar are o problemutza , are un neck dive destul de nasol, problema e ca nici eu nu am un strap de strap , am ceva Hora, dar urmeaza in curand sa-mi iau ceva m-ai bun, poate imi recomandati si aici ceva, in fine, intrebarea de baza e urmatoarea, cum scap de Neck Dive? solutii, pe net am gasit ceva de genu O fi buna ideea? La ne'a harris din ce am vazut in anumite poze, are o chestie care atarna la capatu curelii Stiu ca fenomenu persista si la bassi mai vechi, chiar si cei "d'a firma", nu stiu sigur ce rol are acel lucru dar poate ma lamuriti voi.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.