www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stefan N

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Mars

Other Information

  • Gear
    Yamaha RGX-A2, Sound City SC20, Cort GB-24,Digitech DF-7, Hohner CountryMan(Shadow)+Hohner Marine Band :p

Recent Profile Visitors

5560 profile views

Stefan N's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Buna! Vand distortion pedal You Dirty Rat de la Proco. O am de 2 ani, e in stare foarte buna, am folosit-o rar, doar in casa. O vand pentru ca nu o folosesc.
  2. Am ascultat putin din fiecare album, nu am timp acum pentru a asculta mai mult/mai ca lumea. Am tinut sa-ti scriu totusi pentru ca, din atat cat am ascultat, suna foarte misto, am fost impresionat. Congratulations and keep it up, man!
  3. Salut! ce stil(uri)?
  4. Vand Fender Telecaster Deluxe Plus, fabricata in Corona, USA, 1990. Are doze Lace Sensor Dually Red in bridge(cu split coil) si Blue in neck. Este echipata si cu tremolo bar, desi nu apare in poze. Ultimul setup(+strap locks) a fost facut de domnul Eugen, cu aproximativ 3 ani in urma. Chitara suna grozav, am avut mare grija de ea de cand am intrat in posesia ei, acum 9 ani. Avand aproape 30 de ani, are cateva lovituri - se pot vedea in poze - ma bucur ca pot afirma ca sunt aceleasi pe care le avea inca de cand am cumparat-o. Pret: 3400 RON fara husa sau 3700 RON cu hardcase model tear drop. Se poate vedea/proba in Cluj-Napoca. Pentru informatii/demouri, imi puteti scrie la stefan.naciu@gmail.com sau PM aici pe rgc.
  5. Pret: 1800 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: stefan.naciu@yahoo.com Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand un PRS Tremonti Cherry Red in conditie 10/10, atat estetic, cat si functional. Chitara a fost cumparata din magazinul mcmusic Bucuresti in luna februarie a acestui an si inca este in garantie. Nu sunt proprietarul original dar am toate actele. Eu nu folosesc aceasta chitara si de aceea m-am hotarat sa o vand. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa-mi scrieti in privat pe forum sau la stefan.naciu@gmail.com! Chitara vine echipata cu corzi Elixir si husa(gig bag) este inclusa in pret. Voi atasa si poze in curand, pana atunci, asa arata chitara: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/chitara-ro-3/electrice-ro-2/prs-se-mark-tremonti-vc-chitara-electrica Numai bine!
  6. Sambata, 13 iulie, de la ora 9:30 in Old School (str. Andrei Saguna nr. 6) din Cluj are loc inca un concert de blues acoustic(si nu numai) sustinut de Gypsy Pale! Intrarea-i libera si voia-i buna! Spread the word! Last time: FB Event: https://www.facebook...633684/?fref=ts
  7. Buna ziua! Suntem doi studenti din Cluj in cautare de un profesor care ne-ar putea instrui in ale chitarii blues. Am dori sa invatam: teorie, fingerpicking si bottleneck techniques. Daca ne puteti ajuta sau cunoasteti pe cineva care indeplineste criteriile de mai sus, va rog contactati-ma fie prin private message, fie pe adresa de mail/mess: stefdoizece@yahoo.com Numai bine! Multumesc!
  8. nu mai ofta atat, ma. ti-am zis ca sunt dispus sa vin sa sustin o proba ) up!
  9. Salutare! As fi tare recunoscator daca mi-ati putea spune de unde pot face rost de un tremolo arm pentru un Fender Telecaster Deluxe Plus. De asemenea, e adevarat ca singurul model compatibil pentru aceasta chitara este fender american vintage tremolo arm? Daca nu, care modele mai merg? Am fost la toate magazinele de instrumente din Cluj si nu m-a putut lamui nimeni, nu stiu ce sa mai fac. Asadar, daca aveti idee unde sunt de vanzare, sau daca stiti pe cineva ce vinde un asemenea brat de tremolo, va rog tare mult contactati-ma. Multumesc! (am atasat si o poza cu modelul)
  10. Stefan N

    Vama Veche

    http://www.mobotix.ro/ro/index.php?id=1005...&camid=2042
  11. cine a castigat pana la urma? postati si detalii. ar fi interesant
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.