www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kapak

Veteran
  • Posts

    504
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kapak last won the day on July 13 2019

kapak had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bratislava

Other Information

  • Gear
    Godin Multiac Encore Burnt Umber
    Godin Exit22
    Traveler Guitar EG-1 Standard
    Nylon Kurt Hoyer 1958
    Stagg EC300CN

Recent Profile Visitors

6804 profile views

kapak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputation

  1. Nemultumit de oferta din comert si pentru ca voiam un suport stabil, mi-am facut unul din lemn, imbinand elemente din mai multe "do it yourself" gasite pe net. Am zis sa impartasesc cu voi ideea si pentru cei care au ceva idee, am si formatul 3D facut in Fusion360 pe care pot sa il pun la dispozitie. Lemnele sunt din Hornbach, scanduri de scara, de stejar sau fag. Am folosit scule de mana - fierastraie de mai multe feluri, dalti, etc. Scule electrice: o bormasina surubelnita cu acumulator, un burghiu de 52mm, un Dremel, doua masini de finisat: cu banda si circular, pile pentru lemn si metal, plus nimicuri. Vopsit la pensula cu un baitz culoare mahon, lucios - vreo 6-7 maini. Ultima imagine este o randare 3D, o varianta de lucru care a suferit modificari pana la final.
  2. nu am gasit reviews nici pe Harmony Central
  3. am avut un HB hibrid, corp de electrica cu corzi nylon, am vandut-o pentru ca avea un fretbuzz. acum am un Stagg Angel Lopez, tot hibrid cu nylon, dar este mult mai bune facuta. ca pret, aia fusese vreo 160 euro, asta a fost 200 (intre timp s-a mai scumpit un pic, probabil ca a avut succes) nu stiu toata gama lor, dar cred ca e mai indicat sa alegi o alternativa la HB, in gama de pret (Squier, Epiphone, etc.)
  4. da, Karpi, ai dreptate, "sexi braileanca" e raspunsul corect. este ceea ce isi doreste si industria, de fapt.
  5. Mi se pare foarte interesant ca exista 18 voturi pentru finisajele unei chitari: culoare, tip, si altele. Chiar sunt curios sa aflu, in special de la chitaristii de scena, cat de importanta este "imaginea" chitarei in ansamblul general.
  6. Reborn din Bucuresti: raspunde la chestionar cine doreste. Exista deja 25 de raspunsuri, ceea ce, din punctul meu de vedere, este ok. Scopul chestionarului nu este acela de a avea "succes". Karpi: ai dreptate, l-am facut cum m-a dus capul. Daca as fi initiat o discutie pe forum despre cum sa arate sondajul, nu am mai fi terminat niciodata. Sigur ca poate fi regandit si refacut, eu vreau sa vad rezultatele in acest fel. Cine doreste sa gaseasca alt tip de informatii, poate sa faca orice sondaj considera necesar.
  7. sam> ai dreptate in ceea ce spui. doi useri au bifat toate posibilitatile, considerand ca toate sunt la fel de importante.
  8. Eu l-am incropit si "comandat", poti sa ma sabotezi linistit, nu lucrez in industrie, sunt doar un chitarist de sufragerie cu niste idei in cap. Nu locuiesc in Romania, nu am niciun fel de negot cu firmele de profil. Exista pe forum cativa useri care ma cunosc personal.
  9. voi face un poll pe acustice, incluzand hibrizi pe nylon, fara clasice si flamenco desigur, ar fi bun un poll pe tema electrica vs. acustica, dar ar trebui facut complex, cu o lista de raspunsuri care sa defineasca, la final, o optiune sau alta
  10. Imi cer scuze pentru Squire, din viteza. Feelingul, da, e bun, dar nu cred ca aveam cum sa cuprind chiar toate motivele alegerii. In ceea ce priveste utilitatea, se va vedea peste o vreme, cand vor fi votat mai multi membri. Se pot afla lucruri interesante dintr-o singura privire.
  11. E trecuta culoarea la finisaje. Daca este considerat un element important, trebuie votat acolo. Multumesc
  12. au cateva detalii interesante
  13. Deci, ce este mai important cand vrei sa cumperi o chitara electrica?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.