www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alexyz

Veteran
  • Posts

    564
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti\Constanta

Other Information

  • Gear
    Hora/Reghin 12204 electro-acoustic (artec age-7)

Recent Profile Visitors

6944 profile views

alexyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. E mai tare ca painea feliata. Lasata pe masa 3 zile. Nu imi mai face nici o placere sa cant la chitara fara joc ). Jocul te face sa crezi ca tu chiar poti sa canti. Si cand iei chitara in afara jocului si bagi 2 note..iti cad plombele )
  2. So...cine are PS3? Am 2 rocksmith-uri
  3. Da-i cu ghs fast fret pe spatele gatului si aluneca.
  4. Nu te satisface prinderea "clasica" de headstock? Pui un snur in gaura strapului si il legi de headstock, chiar deasupra nut-ului. Uita-te pe net la poze de chitare acustice sa vezi unde au ele strap-pinul montat, ca sa iti faci idei.
  5. Well, a aparut. Si l-a luat cineva?
  6. Pai sigur a ajuns in romania, dar sta in vama .
  7. Am auzit si eu asta despre straplocks-urile schaller pe care le-am avut. pe un fender classic 60s stratocaster. Nu s-a intamplat nimic de genul totusi. Ma rog, n-ar fi exclus, surubul era foarte lung, si intra doar pe jumatate in corp, restul era in straplock, banuiesc ca daca nu era strans bine s-ar fi putut rupe, dar doar cu greutatea chitarii...cam greu de imaginat.
  8. Ia-ti un job, orice job, pt o luna -doua si pastreaza chitara. Nu are rost sa dai o chitara buna pt una mai proasta si cativa bani care se vor duce imediat.
  9. Iese ca nu mai au in stoc, dar ca iti pot comanda, numai ca pretul va fi de XXX ron, nu cel afisat pe site.
  10. "(6) cuplat chitara SI pe USB la PC si totul a functionat perfect adica transmitea semnalul si prin outputul analog in amp." Pai daca spui ca iti merge bine mersi daca ai chitara conectata simultan si prin USB si prin analog la amplif (deci se aude in amplif), nu e nici un fir dezlipit. E cum s-a sugerat, probabil bateria de la preamp dusa.
  11. Eu ma gandesc sa-mi dau una dintre electro-acustice (Epiphone DR200CE). Daca te intereseaza, poti veni sa-i faci o proba sa-ti faci o idee.
  12. Cum adica falseaza coarda libera? Pai e acordata?
  13. Daca cel original nu e de foarte mare calitate, merita din plin schimbarea, cat timp ti-l face o persoana priceputa ca Dl. Eugen. Eu am si nut si saddle facute de dansul, si pe langa un sunet mai definit, se si canta mai usor pe chitara (hora W12204 electro-acustica). Nu stiu cum e la clasica, daca vei observa vreo diferenta de sunet, dar daca ii dai chitara si ii spui sa iti faca saddle, poti avea o surpriza foarte placuta in privinta usurintei de a canta dupa ce o iei inapoi. La mine de ex se canta mai usor acum pe ea acordata standard decat se canta inainte de upgrade acordata cu un semiton mai jos, pe aceleasi corzi!
  14. O tii in husa cand nu canti, si atunci cand canti, nu canti in tricou, iti pui ceva cu maneca lunga:P
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.