www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Blodsvept696

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Alexandria

Other Information

  • Gear
    Squier affinity strat,SSS

    Epiphone dr-100 VS

Blodsvept696's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. S-a vandut,se poate inchide. Multumesc
  2. Mai ramane chitara squier. fara schimburi de data asta
  3. Repun spre vanzare chitarele squier affinity si acustica epiphone. preturile nu mai sunt negociabile deocamdata. se pot propune si schimburi
  4. Vand chitara clasica Regun sm-20 Hora Reghin la 450 lei impreuna cu husa proel din imagine,deocamdata pret fix sau schimb si diferenta de bani,depinde Am pus imagini detaliate ca sa nu fie nevoie sa explic fiecaruia in parte,ideea de baza ar fi ca actiunea e destul de inalta,daca esti obisnuit pe asa ceva(ca mine ) ),atunci e ok,poti canta si pana la fretul 14 fara mare efort,dar daca preferati actiunea joasa,atunci nu stiu,mie mi s-a spus sa merg la un lutier pentru asta,dar nu am asa ceva in orasul meu,si nu am stat sa ma car cu chitara pana la bucuresti,plus ca m-am axat pe electrica in ultimul timp,dar daca vreti mai multe detalii,ma puteti anunta Accept si schimburi,ca un punct de referinta am un squier affinity SSS si un amp spider line 6 iv 15 w,nu sunt centrat pe un anumit tip de sunet si e mai mult un hobby,spre exemplu, un procesor de efecte versatil,corzi elixir pentru electrica/acustica sau ceva similar de interesant,casti amp,casti muzica mai "bune" decat creative aurvana live(ce am eu),,poate chiar si o chitara electrica pe HH sau HSH,etc...chestii din astea as putea veni si in Bucuresti daca e nevoie.
  5. Deocamdata ramane doar clasica,450 lei cu husa ,pret fix.
  6. Heh,multumesc pentru informatie ) Eu am luat-o cu vreo 60-70 lei,nu mai tin minte,acum mult timp,dar din moment ce nu am reusit sa o fac sa functioneze,am dat-o pe gratis. Squier,Ibanez si Epiphone sunt rezervate.
  7. Pret: 300 Localitate: Alexandria/Bucuresti Contact: 0774648817 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand : Squier affinity stratocaster SSS Nu are capacul din spate,in rest nimic care sa influenteze negativ utilizarea instrumentului. Pret : 350 lei,negociabil. Ibanez Gio HH Nu are corzi,si m-am jucat putin cu intonatia,eu fiind amator n-am mai stiut sa o fac la loc,deci trebuie sa ai asta in vedere daca esti incepator. In rest,suna chiar decent pentru pretul ei. Pret: 350,negociabil. Chitara acustica Epiphone DR-100 VS Stare buna,nu am cantat prea mult la ea. Pret : 280 lei,negociabil. Si,in sfarsit : Hora Regun SM 20 Pret : 450 lei. De ce asa ieftin fata de pretul din magazin? Are gatul foarte putin indoit,cat am cantat cu ea nu m-a impiedicat defectul asta,dar cred ca e poate face la lutier,desi nu stiu sigur,dupa cum am zis,nu ma pricep foarte bine la partea tehnica Pot oferi,desigur,poze detaliate,pentru toate obiectele puse la vanzare. Am si un capodastru pentru clasica,dar am observat ca functioneaza la fel de bine cu orice tip de chitara,deci il dau cu prima chitara vanduta. De asemenea : Amplificator Line 6 Spider iv 15w Stare buna,niciun defect de care sa fiu constient cat timp am cantat la el. Pret : 320 lei,negociabil. Huse Husa Proel,care e de mai buna calitate - pentru chitara clasica,si cealalta Ibanez(eu am dat 60 lei pe ea) pentru electrica. Depinzand de cum se vand chitarele,le pot da gratuit sau la un pret modest. Mai e si chestia asta A venit sigilata,dar n-am reusit sa o fac,poate a fost de la pc-ul meu,nu stiu sigur. In orice caz,o dau gratis daca ii trebuie cuiva. In legatura cu transportul... Pentru cei din Bucuresti,daca nu vreti prin posta sau curier,imi pot cara eu hoitul din Alexandria pana la Bucuresti,dar transportul ma costa 50 lei dus si intors,deci macar pretul de intors ar fi binevenit. xD Astept oferte
  8. Pret: 0 RON Localitate: Alexandria/București Contact: 0724394637 Link producator: http://www.epiphone.com/Products/Acoustic/DR-100.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Schimb o acustică epiphone dr-100 vintage sunburst cu o chitară clasică. Am cântat de câteva ori la ea,e ca nouă. Poze la cerere.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.