www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

user19

Newcomers
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    romania

user19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pana la urma pf15c nu a mai fost disponibil, asa mi.au zis cand m.au sunat, asa ca a trebuit sa iau fara cutaway.
  2. M.am decis sa iau ibanez pf15. Am o ultima intrebare: pe care sa iau ca este si pf15c care e cu cutaway si pf15 dreadnought fara cutaway. Care e diferenta dintre ele, se aude mai tare cea fara cutaway? din cate am inteles eu nu e o diferenta sesizabila. Pf15c (cea cu cutaway) arata mai bine. ASTEPT RASPUNS pt ca diseara sau maine as vrea sa o comand. Astept raspuns! Multumesc!
  3. Nici ibanez v105se nu o sa mai fie disponibil, pt ca din cate mi.au zis cei de la mcmusic, acest model a fost scos din fabricatie. Chiar vroiam sa iau acest ibanez v105.
  4. Nu am de unde sa cumpar, trebuie sa comand de pe net si vreau una care sa tina ceva timp de asta am ales acel ibanez v105se. Pai cei de la mcmusic mi.au spus prin email ca inainte sa fie trimisa chitara o sa fie verificata si reglata daca e nevoie, plus ca se poate returna daca e nevoie(daca are defecte mari).
  5. Multumesc pt. raspuns! Da am ales ibanez v105se (620 lei) cu tuner incorporat, dar momentam nu o mai au la mcmusic asa ca o sa intreb azi daca o sa mai fie disponibila. Am mai facut asa cu alt model ibanez si pana m.am hotarat eu acel model nu mai era disponibil si nici nu o sa mai fie pt. ca asa mi.au zis cei de la mcmusic cand am intrebat pe email.
  6. Am inteles ca astea ieftine (600 lei) sunt lucrate f. prost, vroiam sa iau acel ibanez v105 pt ca are griful mai comod si top solid (dar nu o mai are acum pe mcmusic) in schimb am gasit ibanez v74e-opn pe alt site la 550 lei.
  7. Pai cea ibanez pe care vreau eu sa o cumpar are griful prea ingust? Second hand nu am de la cn sa cumpar pt ca trebuie sa cumpar tot de pe net si e tot la fel. Pai daca pe site scrie ca are spate si laterale din mahon cum sa fie din 'carton'? Top Molid (Solid) Lemn grif Mahon Spate/Laterale Mahon - See more at: http://www.mcmusic.ro/chitare/acustice/ibanez-v105se-chitara-acustica-v105se-nt.html#sthash.warucNq0.dpuf
  8. Pai asa m.am gandit si eu ca la cele ieftine cum e ibanez v105se(620 lei) nu le ajusteaza daca e nevoie, mie asa mi-a zis intr-un email cand am intrebat la mcmusic ca daca e nevoie ajusteaza actiunea. Pana la urma nu stiu ce sa fac, vroiam acel ibanez pt. ca am inteles ca are griful mai comod si mai ingust iar cei de aici zic ca Takamine G321(630 lei) e mai buna.
  9. Pai inseamna ca nu era ceva grav, desi puteau sa o verifice ca lumea inainte sa o trimita, era ibanez v74e opn care nu e made in china dar nu se mai gaseste:))) trebuie sa o comand de pe net ca altfel nu am cum.
  10. Ms pt raspuns si pt link. Si ce problema a avut prima de a trebuit returnata? Nu e vorba ca ma grabesc, m.am gandit si la acel fender cd60, dar nu o are la mcmusic(si vreau sa comand una de la ei pt ca ajusteaza actiunea daca e nevoie inainte sa o trimita). Si in legatura cu asta nu e vorba de transport, dar nu pot sa ma duc la magazin sa probez si gata pt ca e departe si nu pot, chiar nu pot sa ma duc.
  11. Ce sfaturi am zis ca nu imi plac? ) Nultumesc pt. raspunsuri! Am mai zis ca nu pot sa ma duc la magazin sa probez ca asa s.ar fi rezolvat problema asa ca sunt nevoit sa o comand de pe net. Vroiam una cu grif mai ingust pt. ca am degetele mici si de asta m.am gandit la ibanez v105se si pt ca are top solid(asa scrie pe site). Am 19 ani dar nu sunt inalt asa ca am mainile mai mici iar chitara cea veche ma deranja pt ca avea actiunea mare, vreau sa invat cateva lucruri mai simple, cum ar fi : Is there anybody out there - pink flyod, (care mie imi place f. mult asta dupa ceva timp bineinteles )
  12. Nu e vorba daca doar Ibanez sau Takamine,ma intereseaza ceva in categoria asta de pret (pana la 600 lei) pt. ca oricum nu stiu daca o sa invat ceva dar am inteles ca cele ibanez sunt mai comode pt ca au griful mai subtire iar cele takamine au griful cu 1 cm mai lat. Sa ma duc la magazin nu pot pt. ca e departe, asa ca trebuie sa comand una de pe net. Am ales mcmusic pt ca am inteles ca cei de la mcmusic inainte sa le trimita le ajusteaza actiunea inainte daca e nevoie ceea ce e foarte important pt. ca eu nu stiu sa fac asta. Iar despre acel ibanez v105se am citit pareri bune ale celor care au cumparat acest model. Alta problema ar fi ca eu am degetele mici si nu stiu ce marime sa iau 3/4 sau 4/4. Daca ma puteam duce la magazin rezolvam aceste probleme pt. ca vedeam eu pe care sa aleg dar asa nu stiu ce sa fac.
  13. Am intrebat si pe mcmusic forum dar nu mi s.a raspuns. Salut! Vreau si eu sa cumpar o chitara si nu stiu pe care sa aleg: - Ibanez V50NJP-VS - banez PF15C-NT - Takamine G321 - Ibanez SGT630E (asta nu imi place forma corpului ca nu e Dreadnought) - Ibanez V105SE (asta am inteles ca are top solid) Ma intereseaza si care e mai comoda pt ca am mai avut una acum un an si avea actiunea prea mare(era mai veche de 10 ani dar oricum nu o mai am) si vreau sa stiu care e mai comoda pt ca eu am degetele mici, am inteles ca cele ibanez sunt mai comode si au griful mai subtire si Ibanez V105SE are top solid, asta inseamna ca e mai buna decat Pf15? si are si tuner incorporat (asta nu e o problema ca nu au tuner ca folosesc acest program http://home.gna.org/fmit/figs/usual.png pe pc care e f. bun) pana la urma cred ca o sa aleg ori Ibanez V105SE ori Ibanez PF15. Imi place cum arata cele Ibanez si e prima mea chitara cum ar veni ca pe cealalta nu am avut.o decat cam o luna si nu stiu mai nimic, asa ca vreau una mai pt. incepatori ca pana la urma nu stiu daca o sa imi foloseasca prea mult dar asta nu e o problema. Astept raspuns! Multumesc!
  14. Am inteles , ma gandeam ca e cineva care poate a incercat aceste modele, pana la urma tot nu stiu pe care sa aleg.
  15. Pai cum sa le testez eu daca nu e nici un magazin unde stau eu? e prea departe, trebuie sa comand una de pe net. Ma refeream in general unii zic pe net ca cele ibanez sunt incomode iar altii zic invers, nu se intelege nimic.Vroiam sa mai intreb daca ibanez v50 e bun sau nu de ceva daca stie vreo cineva asta ca am citit tot aici pe forum ca e cam slaba.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.