www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mctanasoaei

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    holly funk
  • Gear
    korg kronos, yamaha moxf 88, yamaha motif es 7

Recent Profile Visitors

1610 profile views

Mctanasoaei's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hello Mario, my name is Vlad, I am a keyboard player. Me and some friends want to make a cover band, basically for weddings and events. We are looking for a guitar player. My Facebook is Vlad Mctanasoaei, contact me for details.
  2. Salutare!! Sunt pianist cu experienta de trupe cover si cafe concert (evergreen). M ar interesa sa colaborez pe lunga durata intr-o trupa de coveruri, doar cu oameni faini. Sunt din iasi, si sunt diponibil sa vin in alt oras pt repetitii, sau evenimente.
  3. Cumpar sintetizator/vocoder analog microkorg. I
  4. Salutare!!! Sunt din iasi, caut proiect de coveruri pt evenimente. Am experinta cu orice gen exceptand populara si manele.Ma pricep cu synthurile si imi place sa lucrez ingrijit.
  5. Salutare!! Mai e valabail anuntul? In ce oras va desfasurati?
  6. Salutare!!! Caut o trupa de muzica live, in iasi. Pot aborda orice stil de muzica mai putin populara pt. ca nu detin aranjor ( am un Yamaha MOXF8 si un Motif es 7 ) - am terminat consul la profilul compozitie clasica -am fost membru al trupei opis band, unde am colaborat la realizarea concertului " Tribut Michael Jackson" (2015) si "The Michael Jackson Show" (2016), dar si alte evenimente. -am mai fost membru in trecut in divese banduri de muzica live si am cantat si cafele prin restaurante. Daca mai doriti detalii putem discuta in privat si va pot arata si materiale audio-video, facebook-ul meu este Vlad Mctanasoaei
  7. Pret: 2700 RON Localitate: iasi Contact: mctanasoaei@gmail.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Clapa e super buna si o dau pt ca imi trebuie un piano stage. Arata si funtioneaza grozav.
  8. Eu sunt din iasi. As veni dupa ea daca o lasi la 1000
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.