www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

GeorgeMH

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Piatra Neamț

Other Information

  • Gear
    Chitarã electricã IBANEZ RG470MHZ
    Chitarã acusticã Hora Reghin
    Amplificator Vox VT80+
    Mandolinã Hora Reghin

Recent Profile Visitors

1351 profile views

GeorgeMH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Eu sunt Bogdan, cânt la chitară de 3 ani și caut oameni cu experiență pentru a forma o trupă în Cluj. Genurile pe care aș vrea să le abordăm sunt hard rock, blues rock, indie rock, indie pop, lounge pop. Pe moment am interesul de a forma o trupă de interpretări/coveruri, iar pe viitor poate să compunem propriile noastre piese tot în acel areal menționat la început. Ca să fiu mai precis, caut toboșar, clăpar, bassist și vocalist, cu următoarele mențiuni: toboșarul și vocalistul să fie destul de talentați, pentru că fără ritm/bătaie bună, totul se duce de râpă, iar un vocalist cu un accent precar sau nu foarte talentat deranjează. Pentru a vă face o idee mai clară atașez o poză cu ceva piese interpretate de mine de-a lungul timpului. Caut seriozitate, nu până la cer, că umoru și caterinca fac bine într-o trupă, și în rest, energie și vibe-uri chill.
  2. UP! M-am apucat sa cant si vocal si sunt certificat ca am voce.
  3. up! Pentru a vă forma impresie, așa cânt la chitară: http://www.dailymotion.com/video/x2436db_george-mh-la-alambic-de-arte_music.
  4. Ştie cineva tabulatura pentru această piesă?
  5. K den. Ar trebui totusi intr-o zi sa vad cum canti, Si ce ,,echipament ai" ?
  6. Gut. E ok. Eu momentan nu sunt în oraş, dar ne-auzim. Şi cânţi şi altceva în-afară de Black Sabbath?
  7. Caut trupă, de preferinţă din Piatra Neamţ sau judeţul Neamţ, adică toboşar, bassist şi vocalist, eventual şi alte instrumente (eu cânt la chitară şi recent m-am apucat de mandolină) cu influenţe proeminente Led Zeppelin, AC DC, Bon Jovi, Rolling Stones, chiar şi Arctic Monkeys. pe moment pentru a forma trupă care interpretează melodii şi pe viitor eventual o trupă de sine stătătoare. Mulţumesc anticipat de răspuns
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.