www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SlashMaiden2204

Active Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Other Information

  • Gear
    Esp Ltd f100 fm
    Seymour Duncan SH-13 Dimebucker(Bridge)
    Kustom KG212fx

SlashMaiden2204's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Daca a avut cineva, puteti sa imi dati o parere?Are distorsul bun? Sau daca e, o alternativa pana in 350 lei second hand..
  2. Am avut o problema cand am scris anuntul si l-am rescris gresit Amp 100 lei Monitor 200 lei PSP 100 lei
  3. Sa nu iti iei pachet Chitara+AMP ca alea sunt puse de umplutura acolo
  4. Pret: 100 ron Localitate: Constanta Contact: 0740047414 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Contact: 0740047414 pentru Amp, PM pentru restul Vand Amp chitara 16W, stare buna, nici un defect Vand sau schimb monitor PC Horizon LCD 21,5" LCD, are un singur defect, o dunga de latime ~1mm de-a lungul ecranului cum se poate observa in poze, in rest functioneaza si se vede perfect Vand sau schimb PSP 1004, decodat, are ultima versiune 6.60, are protectia ecranului crapata in extrema stanga asa cum se vede in fotografii, displayul nu este afectat, vine si cu card de 2GB(jocurile se joaca doar de pe card), avand in vedere ca numai cardul este 60 ron(http://www.shopmania.ro/accesorii-pentru-jocuri/p-memory-stick-pro-duo-sandisk-2gb-psp-24208826) dau PSP si card si alimentator cu 100 ron
  5. foarte bun ampul si foarte puternic,recomand! Si cu un distors pe el rupe =D
  6. Ai vreo inresgistrare sau mostra de sunet facuta de tine cu amplificatorul?
  7. Nu te supara, dar nu e asa. Tin chitara in mana mai tot timpul meu liber,si de cand mi-am luat chitara am cantat numai pe un amp de 10w cu dif de 6" primit la pachet cu o copie de strat si daca am schimbat chitara am zis sa schimb si ampul. Nu ma pricep la amplificatoare deoarece am cantat 7 ani la vioara, care evident este un instrument acustic, am cerut o parere ca sa fiu sigur ca nu iau un lucru slab, deoarece nu pot sa il probez pentru ca nu e la magazinul de muzica din orasul meu.
  8. Inteleg, stiu asta.Oricum in vacanta de 1 mai o sa trec pe la Brasov si sper sa reusesc sa il testez. Multumesc pentru explicatii.
  9. O ultima intrebare, daca u se mai fabrica inseamna ca este destul de vechi, nu sunt sanse sa apara probleme din cauza anilor care au trecut peste el?
  10. Ma refeream la faptul ca nu este difuzorul original pe Banditul acesta si nu stiam daca e bun sau nu in comparatie cu altele.
  11. Am gasit asta:http://forums.rgc.ro/topic/97340-peavey-bandit-112/?hl=%2Bline#entry862035Are vreo problema difuzorul?
  12. Am probat MG 30 si mi se pare ca are tonuri foarte limitate si suna infundat, Line 6 am auzit ca unii nu recomanda dar nu stiu de ce iar peavey vip este fix un vypr si are acelasi pret, cel putin asa am inteles, si l-am probat si pe acesta, sunetul mi-a placut, si tappingul suna bine, avea autowah si reverb, chorus, de toate dar nu stiam cat de tare se aude intr-un amfiteatru ca la scoala de exemplu, unde avem niste boxe in care si-a conectat un prieten tobele electrice,la custom stiu ca are iesire de cabinet si pentru pedale. Pe peavey se pot conecta pedale? Sauiesire pt cabinet?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.