www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

oGRe

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Sibiu

Recent Profile Visitors

2129 profile views

oGRe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Pretul este negociabil, daca oferta este rezonabila.
  2. Vand Eleven rack in stare excelenta, cu Expansion Pack, fara ProTools (hardware only). A fost folosit doar acasa, controlat 90% din computer. Nu cred ca mai are nevoie de prezentare, este o scula arhicunoscuta. Am sa revin cu poze cat de curand, daca sunt amatori. Trimit in tara cu verificare colet, dupa plata in avans a transportului.
  3. Pret: 150 Localitate: Sibiu Contact: ggregorsch@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Set chei Jackson 6L (6 in linie, neck pe partea stanga adica "normal"), provin de pe Jackson Soloist Sl2 Pro, raport 15:1, culoare cosmo black. Sunt practic noi, le vand pentru ca am facut un mic upgrade la Gotoh Magnum Lock. Link spre chitara: http://www.sweetwater.com/store/detail/SL2HMB/snISJ1501474 Poze reale.
  4. Sa-l folosesti cu placere! Se poate inchide, multumesc RGC!
  5. Procesorul pleaca maine spre alt user, teoretic este vandut.
  6. Avand in vedere ca userul Bossulet nu s-a obosit sa-mi comunice daca da sau ba, procesorul revine la vanzare. De data asta, primul venit - primul servit. No reservations!
  7. Rezervat pana marti seara pentru userul Bossulet.
  8. Pret: 900 Localitate: Sibiu Contact: ggregorsch@gmail.com Link producator: https://www.zoom-na.com/products/guitar-bass-effects/guitar/zoom-g5-guitar-effects-amp-simulator-pedal Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Zoom G5 ca nou, cutie, manuale, CD Cubase LE, alimentator original. Tinut numai in casa, folosit doar pentru inregistrari, destul de rar.(nu s-a apasat cu piciorul niciodata pe el). Mai are garantie inca aproximativ 8 luni. Nu cred ca are rost sa-l descriu, cred ca este unul dintre procesoarele cu cel mai apropiat ton de un amp real. Il vand fiindca am trecut la ceva superior. Pozele sunt reale. Are ultima versiune de firmware, 1.20 Contact pe PM, e-mail sau la 0773 849650
  9. Pret: 50 Localitate: Sibiu Contact: ggregorsch@gmail.com Link producator: http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/accesorii-ro-4/chitara/ibanez-isgsb501-husa-chitara-electrica Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Husa este ca noua (impecabila) doar ca are o singura mica problema. In partea de sus are o agatatoare de plastic care s-a rupt. Pot sa o inlocuiesc cu una din metal (de exemplu un inel de metal mult mai rezistent). Pentru inlocuire husa nu necesita nicio modificare. A fost tinuta doar in casa. Pentru 10 lei o trimit cu Posta Romana oriunde in tara. Pot pune si poze dar repet, este ca din magazin (inafara de plasticul acela). Eventualii doritori sunt rugati sa ma contacteze pe PM sau e-mail. Multumesc.
  10. Multumesc, se poate inchide, am rezolvat. Thanks RGC pentru gazduire!
  11. Pret: 1600 Localitate: Sibiu Contact: ggregorsch@gmail.com Link producator: http://line6.com/podhd/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Ofer maxim 1600 RON pentru un procesor Pod HD500X (Nu HD500, HD400, HD300), daca este in stare "foarte buna/ca nou". Astept eventuale oferte pe PM sau e-mail. Multumesc anticipat.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.