www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

za_boy2149

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Suceava

za_boy2149's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Am de vanzare o chitara acustica Lyon de la firma Washburn. Aceasta are cativa ani, insa a fost folosita relativ putin. Se afla in stare buna, e perfecta pentru un incepator. Ca defect, are o ciobitura mai pronuntata (care insa nu a trecut total prin corpul chitarei), pe langa alte cateva mici imperfectiuni. Am incercat sa evidentiez totul in poze. Chitara nu are probleme tehnice, sta in acordaj, se canta comod la ea. Sunt deschis la negocieri si accept orice proba. Vine si impreuna cu o husa. Anuntul e valabil doar pentru Bucuresti. Chitara se poate testa oricand in campusul din Regie.
  2. Update pret: 165 lei. Nu veniti cu propuneri sub aceasta suma.
  3. Pret: 230 RON Localitate: Suceava Contact: 0752112536 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand interfata USB Line6 UX2. Aceasta se prezinta bine, nu are urme de uzura si functioneaza asa cum trebuie. Pretul este negociabil. Pot fi sunat la telefon pentru detalii. Include si cablul de conectare la PC. Este recomandata incepatorilor sau celor care doresc sa se aventureze in lumea amp modelling-ului.
  4. Pret: 199 RON Localitate: Suceava Contact: 0752112536 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand pedala specificata in titlu. Aceasta functioneaza foarte bine, a fost cumparata la randul ei de la un user de pe rgc cu ceva timp in urma. Singurul defect il reprezinta faptul ca nu merge switch-ul on-off, drept pentru care sunt deschis negocierilor la pret.
  5. Ar trebui sa incerc eu singur sa rezolv problema? Pare ceva banal, insa n-as vrea sa stric ceva mai tare
  6. De ceva timp imi dau seama ca de fiecare data cand vreau sa acordez coarda G, apare un clinchet la orice miscare. Nu e doar o problema "estetica", ci observ ca nu mai sta niciodata in acordaj. Dupa un bend sau dupa ce apas pe coarda la neck, automat se dezacordeaza. Am cautat problema pe net si se presupune ca ar fi spatiul prea mic la pragus, insa corzile folosite sunt de .11, nu exagerat de mari. Astept vreo sugestie. Am fost la un magazin de muzica din Suceava, dar n-am fost ajutat. Atasez un clip pentru a exemplifica.
  7. Detalii tehnice nu pot oferi, deoarece nu am cunostinte in domeniu. Tot ce pot spune e ca, in comparatie cu un DS-1 stock care are distorsion "all the way" cum s-ar zice, aceasta poate oferi o mai larga varietate de tonuri. Daca se doreste, pot atasa mostre de sunet, insa nu am echipament profesional de inregistrat.
  8. Pret: 130 Localitate: Suceava Contact: 0752112536 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand o pedala Boss DS-1 modificata atat pentru distorsion, cat si crunch si fuzz. Am cumparat-o in urma cu doua luni tot de pe forum. Pedala arata impecabil si functioneaza fara probleme. Nu am experienta in domeniul diverselor echipamente de chitara, asa ca nu as putea sa fac diferenta intre aceasta si alte pedale. Inclinandu-ma spre un alt gen de muzica, am hotarat sa o vand. Accept schimburi cu alte pedale penru distors sau fuzz, ofer difierenta. Sunt interesat de un Big Muff. Pentru oricare alte detalii, va stau la dispozitie pe forum.
  9. Vin cu posibil cea mai "n00ba" dintre intrebari insa e ceva care ma deranjeaza inca de cand mi-am cumparat chitara electrica. Am un Epi G-400 Pro si n-am vrut sa-i schimb corzile din iulie pana acum deoarece imi placea foarte mult cum sunau si se simteau. Am primit acum ceva timp cadou un set de corzi Elixir de .010 si dupa ce le-am pus pe chitara sunau oribil asa ca am pus din nou cele care au venit cu chitara si le-am tinut pana acum cateva zile cand s-au rupt. Le-am schimbat cu Ernie Ball Super Slinky de .009 si suna la fel de rau. Acum, ar trebui sa explic ce inseamna pentru mine "oribil". E acel sunet "sarmos" pe care-l produc corzile cele mai groase. Corzile e, b si g suna excelent totusi. Ca sa fiu si mai concret, corzile vechi sunau ceva in genul melodiei Planet Caravan de la Black Sabbath, in timp ce corzile noi suna in genul coverului de la Pantera. Sper sa fi explicat pe intelesul tuturor. Acum, intrebarea mea este ce fel de corzi mi s-ar recomanda, avand in vedere preferintele mele? O alta problema pe care o am acum e ca coarda G nu mai sta deloc in acordaj .
  10. Pentru un incepator, cred ca tutorialele puse de Marty pe youtube sunt excelente. Se pun bazele chitarei prin intermediul unor melodii simple si populare, pe care probabil unul care abia a pus mana pe acest instrument este interesat sa le invete. Si songsterr e ca orice alt site de tab-uri doar ca inveti si ritmul melodiei. Din nou, pt un novice e folositor. Sigur, nu toate melodiile de pe site au tabulatura cum trebuie, dar decat cu rocksmith, mai bine asa. In plus, e moca. Cel putin asta e parerea mea, numai ca pe forumuri de astea cel mai bine cred ca e sa o tin pentru mine.
  11. salut, ce mod are pedala? cam cum suna? poti pune poze?
  12. Sa fiu sincer eu as sta departe de jocul acesta si nu l-as recomanda unui incepator (ca si mine,de altfel). Am inceput sa cant la chitara "de plictiseala" acum un an jumatate si, prin octombrie 2013 gasesc un prieten ce avea Rocksmith. L-am rugat sa-mi imprumute cablul pentru a incerca jocul pe PC. Prima melodie- Satisfaction de la Rolling Stones.N-am reusit sa-l termin. Interfata jocului ma bulverseaza de la inceput, cablul defect aproape facand totul mai frustrant. In plus, eu am reactii destul de tarzii si pentru a coopera cu niste note muzicale care zboara pe ecran, nu pot. Jocul asta m-a facut mai mult sa-mi doresc sa abandonez chitara, decat sa vreau sa progresez. Nu vad sa fie posibil sa inveti un solo cu tehnica asta, decat daca stii melodia de dinainte. Probabil sunt totusi oameni carora le-a placut jocul si s-au descurcat cu el. Pentru mine, in final, singurul lucru "ingenios" inclus in pachetul jocului e cablul Real Tone ce poate reprezenta cea mai ieftina metoda de a inregistra chitara cu Audacity. Tot Songsterr si Marty Schwartz sunt baza.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.