www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Iuli Arr

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Iuli Arr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 650 RON Localitate: Bucuresti Contact: iulian.isp@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salut, Vand Blackstar HT-Dual, pedala de Drive/ Distort pe doua canale Pedala are doua output-uri, unul normal si un "emulated output" care presupun ca are o impedanta mai mica, folosit pentru intrare directa in mixer. Are 3 canale dintre care doua pot fi folosite de footswitch-urile aferente. Primul canal are optiunea de crunch/clean ce poate fi folosit ca un boost pentru clean sau cu ceva mai mult gain pentru overdrive. Al doilea canal pleaca de la un drive subtil(la gain mic) pana la distortion destul de agresiv. Cele doua canale au circuite separate. Partea frumoasa este potentiometrul ISF, un fel de blend intre tonul american si cel british, astfel ofera multe posibilitati alterand tonul foarte mult. Reuseste sa imite destul de bine dinamicile oferite de un amp pe lampi chiar daca e folosita cu amp-uri pe tranzistori( asta-i si frumusetea) Lampa nu necesita inlocuire, n-a fost cantata prea mult. A vazut un singur gig pana acum, in rest n-a fost folosita prea des (cateva ore pe luna). Singurele defecte sunt zgarieturile in zona footswitch-urilor si pe langa piulitele de output pe care le-am strans neinspirat cu un patent. Se poate vedea in poze Accept schimburi doar cu marshall mb30 sau monitoare de studio(entry level). Se poate proba in Bucuresti, str. Margeanului. Nu trimit prin curier.
  2. Pret: 2000 RON Localitate: Bucuresti Contact: iulian.isp@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Vand un combo de bass Hartke ( HA3500+VX3500) Sunt al doilea proprietar. Inaintea mea a fost tinut doar intr-o sala de repetitii, intr-un mediu curat, iar de un an este la mine(tinut doar in apartament) Nu prezinta niciun fel de urma de uzura, mocheta e intacta si aspirata constant, nu are zgarieturi sau lovituri avand in vedere ca n-a fost mutat prea des, Am certitudinea ca n-a fost schimbat nimic in interior, suruburile fiind neatinse, iar totul functioneaza corect. Sunetul este decent pentru un 4x10, are un sunet mai cald decat cele din seria cu difuzoare de aluminiu(parerea mea). Head-ul ofera multe posibilitati mai ales datorita preamp-ului pe lampa(stock Sovtek 12ax7wa), egalizator pe benzi, Accept schimburi cu amp-uri mai mici, maximum 100w, de preferat marshall / fender sau monitoare de studio(mid/entry-level) Se poate proba in Bucuresti, str. Margeanului.
  3. Imi cer scuze , s-a gasit si tobosarul pana la urma. Cat despre alte proiecte muzicale ...nu imi permit atata timp iar stilul nu ma prea atrage . P.S: Totusi suna bine ce am auzit acolo
  4. Salut! Suntem un vocal/chitarist(22) si un bassist(23) din Bucuresti. Ca nivel pot spune ca suntem intermediari, dar cu program flexibil, deci studiu zilnic. Cateva trupe de referinta: Black Sabbath, Firehouse, Poison, Ozzy, Skid Row (in principal 80's). Doua aspecte importante sunt : 1. Influentele pot varia in functie de 'chimia' care exista in trupa si de gusturile fiecaruia, deci nu e o treaba stricta. 2. In ciuda combinatiei pe care am enumerat-o mai sus nu cautam sa atingem un stil pur 80's avand in vedere ca eu sunt Bariton. Deja sunt planificate doua evenimente in afara Bucurestiului la sfarsitul lunii Martie si altele in stand-by. In concluzie cautam un Tobosar si Chitarist pentru o formula stabila. Numai bine!
  5. Update: Accept si schimburi de tot felul . Sa vedem ce iese:)
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.