www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

subliminal

Veteran
  • Posts

    309
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    romania

Other Information

  • Gear
    pentru a nu provoca invidia celor curiosi las acest spatiu necompletat.

Recent Profile Visitors

4394 profile views

subliminal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

246

Reputation

  1. se mai aude doar partea de drive/boost,fuzzul si modulatiile cupleaza dar nu se aud . nu am timp sa o repar ,sta asa de luni bune,-700 ron schimb cu alte pedale de modulatie eventual,PM
  2. Astept oferte pe pm Ceva vintage relic look ar fi exact ce imi trebuie
  3. Pret: 666 Localitate: Cluj Contact: Pm Accept schimburi: Nu accept schimburi Exact! Cumpar saddles pt strat de tip vintage,adica alea din tabla indoita inscriptionata fender si cu filet pe mijloc. Sper ca la un pret mai bun fata de acela de la guitarshop,thx.
  4. si eu mi-am primit portia de injuraturi de la acest penibil pe privat. i like it .
  5. hahahaha,bataie de joc maxima poturile alea ''10 din 10'' on a bullshit scale .
  6. multa bafta la vanzare!! cu pretu asta you gonna need it !
  7. Pret: 1ron Localitate: cluj Contact: pm Accept schimburi: Accept schimburi oferte acilea sau pe privata .
  8. Pret: 0 RON500 Localitate: cluj Contact: pm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi cumpar ht dual ofer 500 cluj .
  9. mai poate fi de la tub,ce bagau chinezii in g7 si g9 erau naspeturi ,de regula gata microfonice,iar pt schimbat iti trebuie rabdare ,in sensu ca trebuie sa desfaci bucati toata sandramaua deci 10000000 de fire suruburi etc
  10. am vazut si eu la unele corzi nashpette ,da la cate una si doar in anumite zone nu la tot setu ...lucru dracului aici,mai ales ca e la amandoi chitaristii-sunteti satanisti ??
  11. apiio avt ala are si clean si crunch/drive bun si o gramada de efecte ok. pedalele pot costa incredibil de mult ,plus ca si dansezi step pe scena - de ce sa te ccomplici,mai butoneaza ampu ala putin.
  12. still,daca pui 500000 de arcuri,oricat le-ai strange ,daca nu eliberezi putin cele 6 suruburi n-ai facut nimica. repet,asta in cazu in care ai bridge tip vintage... reglajul ideal pt floating tremolo e undeva pe la 3 mm distanta de corp,cel putin asa sustin domnii de la fender ,cu suruburile infiletate pana in blana capatul din spate al bridgeului se ridica vreo 5 mm. spun asta deoarece si stratul meu are facuta aceeasi setare -5 arcuri stranse bine si bridgeul lasat pe corp [nu folosesc deloc tremolo si setat floating numai ma scoate din sarite la acordat].
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.