www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andrei Cretzu

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1356 profile views

Andrei Cretzu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Am omis mentiunea ca suntem din Bucuresti si asta e zona in care cautam omul.
  2. Orientarea noastra muzicala tinde spre sfera de alternative-experimental. Nivelul de experienta si sculele nu sunt atat de importante pentru noi (in limitele acceptabilului) pe cat sunt entuziasmul, nivelul de comunicare cu ceilalti membri si capacitatea creativa a viitorului tobar pe care il cautam. Influentele noastre sunt: - psychedelic - stoner/space/desert rock - progressive jazz - experimental - trip hop - crossover - grunge Proiecte din genurile de mai sus: Tool, Mars Volta, Radiohead, Tom Waits, Kyuss, NIN, Deaftones, Massive Attack, Tonbruket, My Brother the Wind, Mike Patton, Miles Davis, Ibrahim Maalouf, The Egocentrics, Sound City - From Real to Reel, Akua Naru. Ca atitudine si subiect liric ne incadram intr-un spectru care absenteaza cu desavarsire din scena underground-ului romanesc, aspect pe care o sa-l discutam cand ne vom intalni. Asteptam PM. Respect, Dan (voce) + Andrei (chitara electrica)
  3. Asta chiar a fost buna
  4. Poate chiar suntem destepti. Nu aveam niciun motiv sa mint sau sa incerc sa discreditez ESound (sau poate cine stie, sunt altcineva si d-asta sunt aici ). S-a intamplat exact cum am scris. Mai ales ca nu eu eram cel implicat, eu doar insoteam un prieten, am fost martor ocular fara sa ma implic nici macar cu o litera. Astfel am putut observa obiectiv totul. Nu s-a ridicat vocea, nu i s-a facut comerciantului capul calendar. Doar i s-a zis ca vrea sa faca o nota catre ESound cum ca au o greseala la un produs si aceasta sa fie reparata. Intelegem si noi ca erori se pot face, fiecare a patit-o in vreun fel cu vreun produs. Apropo de numar: nu am fi stat in magazin sa luam numarul daca acesta era afisat langa program, insa era afisat undeva in spatele tejghelei.
  5. Coaie mari pe forumul asta..
  6. Atunci ca sa imbratisez si eu tactica ta: sa revenim la datul afara din magazin in plin program. In fine, ne certam degeaba. Venereaza-i in continuare.
  7. Magazinele sunt obligate sa afiseze numarul OPC. Nu cred ca OPC le-a furnizat un numar gresit spre a fi afisat. Si daca si-au luat si amenda pe tema asta nu cred ca a fost greseala OPC-ului. Cat despre specificatii amicul meu doar voia sa sesizeze eroarea la ei (ESound) pentru a putea fi cumva reparata si alti clienti sa n-o mai pateasca. A spus-o cu bunavointa, pe ton normal. Am fost dati afara. Bogdan, tu tii la magazinul asta si-l respecti, insa nu inseamna ca e fara pata. Faci niste generalizari gresite.
  8. Inseamna ca ai ratat partea unde am spus ca si specificatiile erau gresite pe site fata de produsul din pachet. E un caz care mi-a fost dat sa-l vad si il spun aici total inofensiv. Am fost de fata si nu era deloc nevoie sa ne dea afara pentru ca voiam sa oferim un feedback. Nu zic ca doamna de acolo nu e amabila sau ca e vreo vrajitoare. Zic ca asta am patit intr-o seara.
  9. Dar cum se face ca numarul de telefon de la OPC din sediul de la Sebastian nu functioneaza? Si ca sa redau si eu realitatea: am fost cu un prieten care dorea sa-si cumpere un stativ de clape. Omul tot asa ca si noi a cautat un produs bun la pret ok, l-a gasit la ESound. Stativ dublu cu sustinere pentru nshpe kile (are o clapa ceva mai veche si e foarte grea). A rezervat pe site produsul urmand sa-l ridice de la Sebastian. Mergem acolo, cere sa-l vada . Il deschide si cand colo ce sa vada? Era alt stativ. Nici nu era dublu, nici nu suporta kilogramele mentionate pe site. Doamna de acolo i-a zis ca poza de pe site e strict informativa. El a inteles asta, dar i-a spus ca si specificatia de acolo e gresita si a cerut un numar, ceva, de la ESound sa reclame eroarea pentru a fi corectata. A fost bine-intntionat, nu vroia sa ceara daune sau altceva. Doar feedback. La care doamna de acolo ne-a dat afara spunand ca dumneaei e patroana si face ce vrea cu magazinul. Vazand asta prietenul meu a hotarat sa sune la OPC si sa reclame, abia l-a lasat doamna sa ia numarul afisat in magazin si asta dupa ce el i-a demonstrat (enuntand o lege) ca are tot dreptul sa i se acorde cateva secunde sa-si transcrie in telefon numarul afisat acolo tocmai pentru momente de genul. Pana la urma a facut plangere la OPC, aia i-au sanctionat cu amenda de ~3.000 lei. Daca e sa vorbim de amabilitate eu am fost placut impresionat de cei de la Muzica si Senia. Tot timpul cu zambetul pe buze, iti dau sfaturi, stau cu tine chiar daca nu cumperi nimic, chiar daca revii aproape zilnic si mai incerci ceva. Si iarasi la MuzicaStore de pe Soseaua Panduri, Bucuresti am intalnit o vanzatoare amabila. Am intrat pe role in magazin, se vedea ca sunt incepator, eram destul de instabil. Si totusi m-a lasat sa incerc o chitara de ~2.000 de RON.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.