www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mihai-Alexandru

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Iasi

Mihai-Alexandru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Asa este, scrie si in prima postare, corzi nylon. Este cineva interesat?
  2. Atasez pozele cu chitara Giannini. Sper sa fie totusi destul de inteligibile si nu foarte suparatoare din cauza blur-ului. Nu ma pricep atat de bine la foto.
  3. Multumesc pentru comment-uri. La urma urmei, orice pe lumea asta are un pret, mai mic sau mai mare. Cu alte cuvinte: SOLD!
  4. Astazi rezolv cu pozele. Scuze, nu am vrut decat sa arat modelul in sine, poate ca nu il stie toata lumea.
  5. Pret: 600 RON Localitate: Iasi Contact: IM: mihai_mahalu Link producator: http://www.bossus.com/gear/productdetails.php?ProductId=238 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesor de chitara Boss GT-6, initial a fost adus din Canada, are alimentare 110V/60Hz. Il vand cu tot cu transformator 110V/60Hz - 230V/50Hz. Functioneaza perfect, are uzura specifica dar nu are deformari sau elemente lipsa. Nu am inca o poza reala a produsului, dar o pot atasa in scurt timp. Se poate consulta link-ul producatorului pentru cine nu cunoaste acest procesor.
  6. Pret: 800 RON Localitate: Iasi Contact: IM: mihai_mahalu Link producator: http://www.giannini.com.br/novo/index.asp Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand chitara electro-acustica Giannini GWN, corzi nylon, originala, din Brazilia. Chitara a fost cumparata de noua, nu prezinta zgarieturi sau alte semne de folosire indelungata. Lemn grif: Cedru – 650mm lungime, 52mm latime Top: Molid Spate si laterale: Imbuia Tastiera: Palisandru Equalizer: Giannini Active 2 bands Arata exact ca mai jos:
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.