www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Chitaristu

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    romania

Chitaristu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0724060505 Link producator: http://www.amazon.com/Takamine-G320-Dreadnought-Acoustic-Guitar/dp/B000EENFC2 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Chitara Takamine G320, o chitara care dupa parerea mea bate cam orice din aceasi categorie de pret cu un sunet super. Vine impreuna cu o husa hora. O vand pentru a plati niste restante la facultate . Chitara o puteti vedea in zona Salajan, sau vin cu ea la Mc Donalds dristor.
  2. Ok , multumesc frumos, ma gandeam ca o sa fie o operatiune mai complexa.
  3. Aseara am scapat chitara si s-a intamplat asta: Este un takamine g320... Intrebarea mea este: se poate schimba piesa? si mai ales unde gasesc modelul care sa se potriveasca cel mai bine. La prima vedere pare lipita. Multumesc anticipat.
  4. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: Forum Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar chitara acustica, ceva de incepatori, in genul lui Fender Cd-60. Multumesc.
  5. Calitatea videoului e slaba, iar pe 720p mi se blocheaza "performantul laptop" , am facut eu ceva dupa ureche dar nustiu daca am nimerit-o
  6. Aceasta versiune nu exista pe net ca si tabulatura, este vorba de: (este cea mai exacta versiune) poate ca explica el dar nu intelege mai nimeni din video, e plin in comenturi de requesturi de tab. Daca intelege cineva si poate posta tabul raman recunoscator.
  7. Faci ceva greseli şi da, pare că o cânţi mecanic ...
  8. AP Tuner e foarte bun, pentru telefon ai DaTuner Lite si gStrings, corzile sunt toate bune, trebuie doar sa descoperi care ti se potrivesc tie la fel si cu penele. Bafta.
  9. Mie îmi place, te-ai descurcat rezonabil chiar şi la bucaţile mai rapide. Baftă!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.