www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bbcelrau

Active Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    oradea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bbcelrau's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

30

Reputation

  1. Mersi DeX, eu folosesc o statie Baku 857 si la cablaje mari unde timpul de incalzire este mai mare imi exfoliaza cablajul uneori.Am masurat temperatura cu o sonda si e cam 360 de grade.Fluxul de aer e la minim.Daca scad temperatura imi ia mai mult timp. De asta eram curios ce temperatura si flux de aer folosesti. Numai bine!
  2. La ce temperatura e setata statia de aer cald? Ce flux de caldura are?
  3. Pret: 600RON Localitate: oradea Contact: 0765333135 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand un cabinet peavey bx115 bw 400w, 8 ohmi,difuzor 15 toli.
  4. E vorba de lipsa de bun simt,are dreptate picnic...traim intr-o lume in care bunul simt a murit(in cel mai bun caz doarme adanc)!
  5. Le-am dat, se poate arhiva, multumesc rgc.
  6. Se poate arhiva. Multumesc rgc!
  7. Mi s-a parut zeflemitor raspunsul lui, am procedat in consecinta. Parerile personale nu pot fi decat subiective...si tonul face muzica!
  8. Domnule AnalogSound, raspunsul dumneavoastra nu-si avea rostul, daca doreati sa ma ajutati o faceati deja...insa ati facut-o in stilul marilor "ganditori" de pe forumul asta. "Ceea ce voiam sa spun (si se pare ca nu am fost inteles) este ca am niste buni amici (in spatiul virtual) din care unul lucreaza chiar la Line6 la R&D." Imi cer scuze dar din raspunsul dvs.nu am dedus asta!!! Doamne fereste sa va lase rece raspunsul meu, va doresc o viata cat mai lunga si plina de bucurii. Respectele mele!
  9. Voiam sa o pun in rama...in alta ordine de idei pentru altii mai seriosi: am un scurt pe tensiunea de 3,3v si fiind cablaj pe ambele parti ale placii ma gandeam sa-mi usurez munca...
  10. Salut, ma poate ajuta cineva cu schema electronica pentru line 6 bass pod xt live, sau alt model din aceeasi generatie?
  11. Vandut, se poate arhiva, multumesc rgc.
  12. Se retrage de la vanzare, multumesc de gazduire rgc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.