www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

jonathan_cl

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Calarasi, Calarasi, mai mult praf decat oras.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jonathan_cl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Amplificatorul are un an, a fost folosit numai in casa si nu puteam sa merg la maxim cu el. A fost tinut numai in rack. Nu prezinta zgarieturi, lovituri sau alte defecte.
  2. Vand pedala Electroharmonix pocket metal muff, ca noua, in cutia originala.
  3. Cumpar preamplificator Marshall Jmp-1. Astept oferte pe privat.
  4. Parerea mea este ca unu din releele care comuta canalele are contact imperfect. Totusi trebuia probat cu ceva in bucla de efecte, sa se stie clar daca problema este din preamp sau din etajul final.
  5. Fiind un single end cu negativare automata, nu ai nevoie de reglarea biasului.
  6. Atunci foloseste nivel mai mic pe intrarea de microfon, eu il tin undeva pe la 15%.
  7. Daca ai laptop, dezactiveaza microfonul intern. Asa am patit si eu.
  8. Eu planuiam sa-l construiesc cu BF256b(alt tranzistor nu gasesc local) ..Credeti ca o sa functioneze corect?
  9. Nu a zis nimeni ca s-a schimbat vreun fretwire. Retusarea a constat intr-o slefuire cu un jmirghel foarte fin al unui fretwire care era pilit cam grosolan din fabrica. Atat. Succes in zdranganirea Washburn-ului tau...
  10. Revin asupra afirmatiilor despre Jackson JS-11. Dupa o mica retusare a unui fretwire si inlocuirea corzilor,reglare truss rod,actiune si intonatie a devenit o chitara pe care imi e greu sa o mai las din mana:)) Are sustain destul,doze bune,nu are zgomot si gatul subtire pica super in mana mea. Inlocuirea corzilor cu unele de calitate a insemnat o IMENSA diferenta in calitatea sunetului. In concluzie,este o chitara buna pentru banii platiti DAR este de preferat sa o probati inainte sa o cumparati.
  11. Diferenta dintre LM308 si TL071 este evidenta,LM-ul este realizat cu tranzistori bipolari si normal ca ''vede'' impedante mai mici si TL-ul are intrare pe mos-fet ceea ce inseamna ca lucreaza cu impedante mai mari.
  12. Am o clona de stratocaster are a costat de 2 ori mai putin dar freturile sunt de 1000 de ori mai frumos lucrate. Culmea,la Jackson daca pui o rigla sau ceva drept pe freturi constati ca sunt la acelasi nivel insa cu setupul din fabrica bazaiau ambele mi-uri. Chiar nu stiu ce sa fac. O sa ma gandesc serios.
  13. Da...asta a fost dezavantajul...a fost comandata online. Acum nu stiu ce sa fac..sa o dau inapoi.. Momentan se poate canta dar problema ramane. Si din cate am vazut era singura pe stoc deci alta nu primesc in schimb.
  14. Salut! Saptamana trecuta(joi) mi-am cumparat un Jackson JS11 si sincer....nu e chiar cum scrie pe ea, crafted with quality in China. Fretbuzz,fretbuzz si iar fretbuzz. Dozele insa sunt ok. Am incercat sa ridic putin actiunea poate scap de buzz dar nu a dat roade,pe mijloc freturile sunt infipte ok in lemn dar pe capete..lasa de dorit. Am slabit foarte putin truss-rod-ul si am scapat de buzz dar cu prima ocazie trebuie sa merg undeva sa rezolve problema freturilor.(apropo..imi recomandati pe cineva?) Sincer..nu recomand..poate ca am avut eu ghinion..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.