www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CATY

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Other Information

  • Band
    n/a
  • Gear
    Richwood MasterSeries G-60-CE
    Fender Modern Player Telecaster
    Lin6 Helix Stomp

Recent Profile Visitors

4593 profile views

CATY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

26

Reputation

  1. 2300ron si platesc eu transportul
  2. Salutare, Vand chitara electro-acustica CF Martin&Co, seria X model DX2 MAE. Chitara arata estetic ca nou, insa la fretul 2 coarda si are putin fret-buzz. Chitara se vinde impreuna cu o husa simpla rockbacg. La schimb ma intereseaza exclusiv Taylor seria 200+ pentru care platesc diferenta desigur.
  3. Salut, Vand midi switcher Harley Benton MP-100 (practic e Midi Commander de la melo audio, rebranded pentru Europa) L-am cumparat la inceputul anului si l-am folosit foarte putin, in casa, cu HX Stomp. Functioneaza perfect. Incluse 4x Baterii si Midi cable.
  4. Salut, Vand Pedala expresie cu toe-switch Mission Engineering SP-1 Black. Arata ca noua. Schimb cu Mission Engineering SP-1-L6H
  5. Caut pedala de expresie pentru Line6 HX Stomp, preferabil cea de la Mission Engineering facuta pentru Line6 Helix.. (SP1-L6H) Daca aveti optiuni similare, sunt deschis. Multumesc,
  6. Salutare, Repet. Chitara este noua. Necantata. Arata ca in pozele astea: https://www.thomann.de/ro/fender_modern_player_tele_thinline_bk.htm?ref=search_prv_7 Am cantat chitara 10 minute cand am probat-o. Din pacate nu pot pune poze de mai buna calitate la momentul asta. Totusi, trimit colet cu verificare. Daca nu e nou nouta poti trimite coletul inapoi pe cheltuiala mea. Toate cele bune!
  7. BONUS: Set de corzi Elixir Nanoweb .10 (evident noi noute)
  8. Repet, chitara este mai noua decat una care sta pe suport in showroom. Am cantat pe ea vreo 30 de minute. In rest, nu s-a atins nimeni de ea.
  9. Dupa eticheta, made in China. Dar dupa calitatea detaliilor, chinezii i-au intrecut cu mult si demult pe mexicanii care lucreaza in fabrica din Corona, CA.
  10. Pret: 1900 RON Localitate: Oradea Contact: catalin.blaga@emanuel.ro Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut, Vand Fender Modern Player Telecaster Thinline (culoare transparent black). Am cumparat chitara noua de la Thomann in urma cu o luna. Pentru ca inca nu mi-am cumparat amp sau procesor, nici nu am folosit chitara. (Am probat-o chiar cand am cumparato pe procesorul unui prieten) Deoarece am nevoie de bani urgent, trebuie sa o vand. Sper dupa sarbatori sa pot strange bani sa-mi cumpar una inapoi. Nu accept schimburi, am nevoie de bani. Toate cele bune, Catalin.
  11. Pret: 1800 RON Localitate: Oradea Contact: catalin.blaga@emanuel.ro Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutari, Sunt interesat să cumpăr o chitară electrică, de preferat: Epiphone ES-339 PRO/ULTRA, sau ceva in genul acesta (semihallow, ES335-339, thinline). Ca buget aș dori să nu depășesc 1800lei (doar daca este vreun Gibson 339 la super oferta ) pentru că atât costă acum un Epiphone 339PRO nou la guitarshop. Aștept propuneri aici, pe mesaj privat sau pe e-mail. De asemenea, dacă cunoașteți pe cineva care ar avea așa ceva spre vânzare, va rog sa dați mesajul mai departe. Mulțumesc anticipat, Cătălin Blaga
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.