www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bamwels

Active Members
  • Posts

    133
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Recent Profile Visitors

11078 profile views

bamwels's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

85

Reputation

  1. bamwels

    Bancuri

    Tiganii in lagar. Vine comandantul lagarului la ei si le spune: - Astazi mancam carne de porc! toti incep sa urle de fericire. Cand vede asta, comandantul le spune: Gura, porcilor!
  2. bamwels

    Ce E Asta ?

    Cine este nedrept să fie nedrept şi mai departe; cine este întinat să se întineze şi mai departe; cine este fără prihană să trăiască şi mai departe fără prihană. Şi cine este sfânt să se sfinţească şi mai departe! Apocalipsa 22:11 Din pacate nu voi mai continua polemica.
  3. bamwels

    Ce E Asta ?

    Pe bune? Sa inteleg ca tu te bazezi pe date concrete cand spui asta? Parca imi aduc aminte(sper sa nu ma insel) ca tu erai cel care cereai date concrete cand venea vorba de ceva anume. Link-ul acesta ti-a fost recomandat de un specialist? Ti-a spus sa iti cauti singur diagnosticul? La ce concluzie ai ajuns?
  4. bamwels

    Ce E Asta ?

    Ce e asta? In primul rand nu este gen muzical, este modul de inchinare al acestor tineri. Cand folosesc cuvantul "Tata" se refera la Dumnezeu. Care Dumnezeu? Dumnezeul cel adevarat sau mai exact Yahweh sau Iehova. Asa cum majoritatea gasesc amuzant modul lor de inchinare sau faptul ca ei cred in ceva la fel si ei gasesc amuzant faptul ca majoritatea nu crede in nimic. Enjoy!! Pot sa spun si eu: Glorie Mielului!
  5. Ce avea diferit sursa ta fata de a lui? Nu ai fost curios sa le desfaci ca sa le compari? Intreb pentru ca eu nu am avut nici odata probleme cu sursele pe care le-am folosit.
  6. Ofer 100lei, negociabil...
  7. Cum s-a spus si mai sus, da niste detalii: ce chitara ai, ce amplificator.
  8. De ce ai optat pentru 'multiefect' si nu pentru 3 pedale indepndente? Are vreo functionalitate aparte fata de 3 pedale separat?
  9. Dupa parerea mea nu cred ca va fi vreo problema atata timp cat, din cate stiu eu, elementele din interior sunt fixate pentru a preveni 'migrarea' lor. Daca tin bine minte cred ca am vazut pe youtube in niste video-uri niste monitoare care erau puse in pozitie orizontala pe niste suporti.
  10. Ma intereseaza elicopterul. Poti sa imi dai niste detalii despre el:marca, model...
  11. Corpul nu il mai? Ma intereseaza poturile de volum.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.