www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

realog

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    BRASOV

Other Information

  • Gear
    KORG TRITON PRO

realog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. nu ma astept sa cumpar pedala moca ce pret vrei pe a ta?
  2. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: 0722430981 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar pedala sustain pt midi controller
  3. Vocalist caut trupa din zona pop/pop-rock din Brasov.
  4. Clapa e in stare buna de functionare,16 MB, manuale de utilizare originale.
  5. Clapa a fost bine intretinuta si functioneaza foarte bine.are 16 MB, floopy,manuale utilizare originale.
  6. Salutare tuturor, Stie cineva unde ma pot duce in Bucuresti cu un Korg Triton sa repar niste butoane/contacti? Functioneaza foarte greu butoanele de control iar unul aproape deloc si as vrea sa o pun la punct sa ma mai tina o perioada.Ma intereseaza o persoana care sa aiba experienta in reparatii clape profesionale si sa gasesc prin intermediul ei si piesele de care am nevoie deoarece nu ma pricep sa le cumpar eu si apoi sa caut service. Multumesc si sarbatori fericite membrilor rgc!
  7. Salutare, Am gasit un korg triton pro pe care as dori sa il achizitionez insa are o problema la butoanele de pe panoul frontal si anume trebuie apasate de cateva ori si destul de puternic ca sa dea comanda. Stie cineva cam cat de grav este acest aspect?costa mult repararea lor/este posibila,cine o poate repara corespunzator? O alta problema pe care am sesizat-o este pitch bender-ul care are un anumit "joc" in locasul sau in pozitia statica.functionalitatea lui insa este corecta. Poate cineva sa imi spuna daca merita sa o iau sau nu are rost sa ma incurc? astept opinii de la voi. 10x
  8. salutare tuturor, ma intereseaza sa achizitionez un motif es7 second hand insa nu stiu exact ce ar trebui sa verific ca sa fiu sigur ca inca functioneaza la parametri optimi...in conditiile in care dau 1000 eur pe ea vreau sa ma asigur ca e ok de exploatat in continuare. care ar fi cele mai importante lucruri care trebuiesc incercate tinand cont ca nu pot sta o zi la teste?
  9. Salutare, Ma adresez in special celor care canta la un intrument de cativa ani buni, cu pregatire muzicala, sa ma lamureasca in urmatoarea problema: poti castiga bani in Romania investind intr-un ministudio si producand muzica de calitate de orice gen? sau investesti cat poti si ramai doar cu pasiunea si cu sculele? Eu am urmat cursuri de pian cu profesor un an de zile in scoala generala iar apoi am exersat si m-am perfectionat in decurs de aprox 15 ani fara a investi in vreo clapa deosebita si fara a incepe vreo cariera in domeniul muzical. Acum sunt foarte hotarat sa investesc intr-un workstation modern si sa fac muzica adevarata insa nu stiu daca se poate depasi aceasta etapa doar de "muzica de camera". Astept sfaturi/opinii.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.