www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

the outsider

Veteran
  • Posts

    445
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

the outsider last won the day on May 31 2020

the outsider had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Iasi

Other Information

  • Band
    Nouă Ani Lumină
  • Gear
    -GUITARS-
    -Ibanez RG440V with Roland GK GT-3 KIT installed.

    -EFFECTS-
    ->Roland GR 55
    ->Strymon Mobius->
    ->Strymon DIG->
    ->Strymon Timeline->
    ->Strymon Big Sky->
    ->G-Lab GSC 4-> stereo out in Palmer Pan 04 Stereo DI.

    George L's patch cables.

Recent Profile Visitors

22720 profile views

the outsider's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

369

Reputation

  1. 3 pedalute dupa curatenie. Tc Electronics Hall of Fame - 470 lei Tc Electronics Corona Chorus - 370 lei Fender ABY pedal - 100 lei Pedalele sunt in stare foarte buna, cumparate de mine de la thomann cu ani in urma, folosite cu atentie, am Strymon Big Sky si Mobius si de atunci stau nefolosite. Preturile sunt negociabile si cine le ia pe toate la pachet pretul este de 750 lei fara alte negocieri. Multumesc!
  2. Cumparat de pe ebay acum 6 ani de la un magazin de muzica din Italia, l am luat ca backup la cel pe care il foloseam deja live. Ani au trecut si a fost inlocuit de un Roland GR55, pe cel initial il voi pastra, dar acesta sta de 6 ani pe tusa si acum chiar nu mai are sens sa l tin. Este in stare excelenta, fara nici un fel de probleme, chiar daca are o anumita varsta, este inca o scula versatila, eu l am folosit in principal pentru alternate tunings, aici a stralucit cel mai tare, sa poti trece din acordaj standard la Drop D si o sumedenie de alte acordaje sau chiar sa ti poti edita acordajele tale proprii, mi sa parut cea mai tare chestie si pentru simulatoarele de chitari, doze si amp/cabinete. Are si modulatii, delay, reverb, od uri, distorsii si tot felul de sunete synthy si ciudate.Este controlabil midi, pentru cei ce vor sa il integreze in sisteme mai complexe, e foarte inteligent. Vine la pachet cu doza midi Roland GK3 si punguta cu toate accesoriile de prindere pe chitari LP sau Strat sau alte chitari, cablu GK de 5m si un softcase thomann. Mai mult de atat ce sa zic, pe mine ma ajutat sa descopar multe lucruri despre mine ca chitarist si ca stil, sper sa poata sa faca asta si pentru altcineva.
  3. Am pus ochii pe ceva, prețul scade momentan la 950 de lei.
  4. Cumparat de mine de la thomann, in stare impecabila.
  5. Cumparata de noua acum cativa ani, nu are nici un fel de probleme, am inlocuit doza piezzo cu o doza magnetica, corzi elixir phosphor bronze in stare buna.
  6. Un synth de chitara de la Boss, foarte versatil, o multitudine de functii si setari, fara nici un fel de probleme.
  7. Am doua unitati, Made in Japan, fara nici un fel de probleme de functionalitate, una folosita in studio si cealalta folosita live pe scena, in ciuda varstei functioneaza ireprosabil, foarte versatile, se pot folosi cu chitara normala, cat si cu chitara echipata cu doza GK, o multime de efecte, amp sim, si daca folositi chitari echipate cu GK se pot emula tot felul de chitari, doze, si alt tunings. Cine le ia pe amandoua se face reducere.
  8. Folosit in studio mai mult, nu are nici o problema, vine cu alimentator. Schimb doar cu un Radial Engineering Vocoloco.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.