tudorika, on Feb 24 2009, 05:51 PM, said:
aa deci laguna verde cu tot cu difuzor e 310 lei?

binenteles ca nu ... amplificatorul si boss ds-1 la 310 ... dif. sau combo e sarcina ta
LE. Nu prea am timp saptamana asta de lucru, iar cealalta zero absolut, dar tocmai mi-a sosit o tura de trafuri ... este material pentru vreo 4 amplificatoare de-acum incolo

... si nu oricare!
In mintea mea, zic c-o sa fie cam asa, pe baza a ce am la dispozitie, urmatoarele replici ("proiecte", ca e un termen la moda):
1. un VOX AC4 - very soon and very vintage
2. o schema personala, o combinatie de pre Marshall cu 2 canale, foot switch si bucla efecte, eq 3 benzi samd si final de vreo 12W - unicat, cum ar veni ...
3. un Marshall JCM 2204 de 50W, replica cat mai fidela, sper, 3xECC83 Tesla si 2xEL34 RFT(?) ... sau un Plexi50 Lead ... vedem
4. o incercare de Mesa Boogie Dual Rectifier, probabil ceva mai simplificat, mai ales la switch matrix si canale .. orange etc., cu ecc83-uri RFT si final 2x6V6GT; o sa vad cum iese schema la momentul respectiv
5. posibil un 18W-20W cu EL84 PP ... inca nu e traful de iesire, dar vine curand, tot un clasic, probabil Fender, nu stiu inca.
6. un HIWATT pentru sufletul meu de Gilmour iubitor, cu 6L6GC GE USA! Lampi de vreo 200$, cred, si restul calitate prima!
Daca o sa vrea careva, bine, daca nu, loc in pod am

.
Edited by pink_floyd_rose, 24 February 2009 - 08:31 PM.