www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Viper4Windows


Recommended Posts

Salut,

 

Vreau sa impart un mod audio pentru delectarea urechilor voastre. Initial am gasit pluginul pentru andriod, si cum m-am indragostit efectiv de el, am zis sa sap dupa versiunea de windows.

Pentru rooted devices il gasiti aici http://fullyandrogeneration.blogspot.ro/2014/03/mod-viper4android-for-your-smart-phone.html

 

Din pacate nu exista pluginul pentru cei fara root access, dar, exista pentru win7 and above. Atasez zip-ul cu setupul si niste impulse responses for your pleasure, si ca sa nu mai stati sa sapati prin internetul japonez :D

 

Pentru cei ce stiu de pluginuri stilul SRS Audio Sandbox, Breakaway Audio Enhancer, DFX.. etc, basically e un plugin in care e trecut stereo mix-ul windows-ului (vizualizati si voi un fel de FX-loop), unde puteti modifica o sumedenie de parametri pentru gusturile urechilor voastre. Eu le-am incercat pe toate, ViPER e momentan pe locul 1.

 

Il rulez de mai bine de 6 ore si nu par sa existe probleme de latenta/compatibilitate nici cu driverele de pe onboard sound, nici pe un Creative Audigy 4.   

 

post-651-0-54329700-1413190099_thumb.jpg

 

Auditie placuta !

V4W_Setup.zip

V4W_Setup.zip

Link to comment
Share on other sites

Dacă fx send-ul e unde te interesează (e.g. după tonestack), da, poți obține astfel un semnal fără mari complicații. Ai grijă la nivel.

Dacă vrei și distorsiunea/filtrarea din poweramp și eventual interacțiunea cu difuzorul, ai putea folosi un dummy load sau DI de genul ăsta.

Depinde ce fel de amplificator e.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.