La mine pe primul loc e forma de strat fiindca e clar cea mai comoda. e o chitara care simti ca se contopeste cu tine, impreuna deveniti o entitate. Pe 2 este cea de Les Paul, o forma f frumoasa , dar cam incomoda, Pe 3 la egalitate : cea de tele si cele gen RR si Sg. Urasc formele gen BcRich : incomode si urate.
1.LP 2.Explorer 3.Flying v 4.forma aia shucara pe care o are zakk wylde pe gibsonul ala ....gen dean dar cu 4 coarne a da si poate sa imi spuna ce forma e aia
1. parker 2. musiclander 3. steinberger 4. orice strat fara pickguard (ca sa nu zic ca nu am pus si ceva din poll)
explicatie> formele taiate si scobite sunt mai usoare (nu e nevoie sa atarni 5-6kg de gat), sunt desenate pe computer, nu ca cele de acu' 50-60 de ani, si sunt gandite si acustic. primele doua sunt foarte ergonomice, steinberg-ul mai putin, dar are alte avantaje. daca pickguardul se justifica acum 50 de ani din anumite ratiuni, in prezent se pastreaza doar ca element de recunoastere ori de design. bucata aia de plastic nu are ce cauta pe nici o chitara, indiferent de numele ei.
Eu prefer: -V(vina lui Dave Mustaine ) -RR(Alexi Laiho e de vina ) -Les Paul(I like Slash ) -warlock(habar n-am de ce-mi place, sunetul sucks, dar are forma aia agresiva )
--------------------
"...regardless of what you play, the biggest thing is keeping the feel going ..." - Wes Montgomery
Jaguar, Tele si alte forme dubioase. (am votat mai multe, dar astea chiar merita mentionate)
--------------------
Proud NOT to be an ameri-can. Do NOT trust the mass-media. You are such a true, True, TRUE, TRUE . . . . . . . . . FAKER!!! Ce ar fi iesit daca Hitler ar fi cantat industrial? White noise. 'You!' said the Caterpillar contemptuously. 'Who are you?'