Am introdus in poll formele consacrate de chitare...Puteti alege mai multe Pentru altele, m-am gandit la Warlock, Thunderbird si alte bazaconii.Chiar sunt curios pe care le preferati Pentru mine, formele de Stratocaster sunt formele perfecte pentru chitara Noroci
This post has been edited by CernoBill: Jan 21 2008, 06:18 PM
From: Bucuresti (cateodata Cluj-Napoca sau Sacueni-Bihor)
Nume: Robert Boldizsar
Trupa: pauza (dar mi-e dor de fosta trupa din CJ)
1. Explorer 2. RR 3. V 4. Warrior/IbanezXPT/BC Rich Stealth(nu sunt diferente de forma extraordinare intre ele) 5. Dean ML 6. Strat 7. SG 8. Tele 9. LP
--------------------
There are two main types of bad guitarists: those who can't play fast and those who can't play slow...
1. Explorer (desi am votat LP ptr ca aia am ) 2. Les Paul 3. RR 4. BC Rich Stealth (de preferabil Chuck Signature) 5. V (preferabil James Hetfield Signature la ESP, maaan, those are good looking guitars ) 5. SG
De explorer m-am indragostit din mania ptr metallica, la fel si de signature-urile lui la ESP, totusi Les Paul mi se pare o chitara extrem de frumoasa si de versatila De RR mi-a placut de cand l-am vazut pe Alexi Laiho cantant pe asa ceva in videoclipul de la Every time I Die, si era super cool, si el si piesa si tehnica..si evident ca si ghitara, la fel arata si Kirk Hammet cand canta Sad But True cu un RR prin 91-92 BC Rich Stealth, well evident ca Chuck Schuldiner si-o lasat amprenta asupra mea, prin muzica si tehnica ....RIP... Cand l-am vazut pe Angus Young cum canta Highway to Hell am zis: "maaaaan, that's a cool guitar" si asa si este, ptr anul in care o fost lansata era ceva uimitor de "out there, somewhere in the future" si asa si este....arata bine, dar depinde si in mainile cui sta Si cred ca asta-i general valabil ptr orice ghitara, toate arata bine dar depinde si de ghitarist, ce carisma are si cat de bine se impleteste imaginea lui cu look-ul ghitarii... Si un Les Paul e cool, dar in mainile unuia ca Jimmy Page, Slash sau altzii de teapa lor... si un Start e super fain...dar mai ales cand e intors pe stanga si o canta un Jimmy si anume acel Hendrix, sau cand e rupta pe scena de un Curt Cobain..
...Toate-s faine dar depinde si de look-ul celui care-o canta
Peace
This post has been edited by Les7: Jan 22 2008, 04:43 PM
RG -urile de la Ibanez se considera ca fiind forma de strat ?
dap...intra in categoria Superstrat, cica... Stratocasteriu si Les Paulica se bat de mama focului in schimb vad ca nimanui nu-i prea plac chitarele Electric Spanish...